Κολύμβηση, η πιο διασκεδαστική και δροσιστική γυμναστική

Βάζει ιδέες για καλό ξεκίνημα!
Κολύμβηση, η πιο διασκεδαστική και δροσιστική γυμναστική
Θέλεις να γυμναστείς αλλά τώρα που η θερμοκρασία αυξάνει δυσκολεύεσαι; Ευτυχώς η καλύτερη εποχή του χρόνου μας δίνει πολλές δυνατότητες να αθληθούμε σε εξωτερικό χώρο, διασκεδάζοντας. Τι καλύτερο από την κολύμβηση! Όποιο στυλ και αν προτιμάς, σίγουρα θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις όλο σου το σώμα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη μορφή γυμναστικής, αφού το νερό αποτελεί ένα αναζωογονητικό και ευχάριστο περιβάλλον. Ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Βάλε το μαγιό σου, πάρε τα βατραχοπέδιλα και την μάσκα σου, μην ξεχάσεις το αντηλιακό σου και φρόντισε να το διασκεδάσεις!
Χρήσιμες πληροφορίες
Τα είδη κολύμβησης είναι το ελεύθερο, το ύπτιο, το πρόσθιο και η πεταλούδα. Δοκίμασε διαφορετικά είδη κολύμβησης προκειμένου να προπονήσεις όλα τα μέρη του σώματος σου. Μη δοκιμάσεις να κολυμπήσεις με γεμάτο στομάχι ή μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Αναλόγως του σωματικού σας βάρους, χάνονται και οι αντίστοιχες θερμίδες.
Η προφύλαξη είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος, φορέστε αντηλιακό, μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας και φροντίστε να μην απομακρύνεστε πολύ από την ακτή.