Γεμιστά Μπουτάκια Κοτόπουλο με καρότα, πιπεριές και τυρί Milner

Μίλα μου για απολαυστικές συνταγές!
Γεμιστά μπούτια κοτόπουλου με καρότα, πιπεριές και τυρί Milner
Μερίδες: 4
Εκτέλεση 
Εκτέλεση κοτόπουλου
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα μπούτια κοτόπουλου, το μέλι, την πάπρικα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε με τα χέρια ώστε η μαρινάδα να πάει παντού.
Σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30’.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Βγάζουμε τα μπούτια από το ψυγείο και τα τοποθετούμε με τη πέτσα προς τα κάτω.
Βάζουμε πάνω από το κρέας ένα στικ καρότο, ένα στικ πιπεριάς και λίγο από το τυρί Milner.
Τυλίγουμε με τα χέρια μας και δένουμε με ένα σπάγκο μαγειρικής.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα μπούτια.
Στη συνέχεια τοποθετούμε τα ρολάκια σε ένα μικρό ταψί του φούρνου.
Ψήνουμε για 40’.
Τα σερβίρουμε ζεστά μόλις βγουν από το φούρνο.
Υλικά συνταγής 
Υλικά για το κοτόπουλο

4 μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο με την πέτσα

2 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά

Αλάτι

Πιπέρι

1 μέτριο καρότα κομμένο στα 4 οριζόντια (στικάκια)

4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

1 κόκκινη πιπεριά κομμένα σε στικάκια

150γρ. τυρί Milner τριμμένο