Μοσχαρίσια μπιφτέκια γεμιστά με ντομάτα και τυρί Milner

Μίλα μου για απολαυστικές συνταγές!
Μοσχαρίσια μπιφτέκια γεμιστά με ντομάτα και τυρί Milner
Μερίδες: 4
Εκτέλεση 
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, τα κουάκερ, τα αυγά το κρεμμύδι και όλα τα αρωματικά.
Ζυμώνουμε πολύ καλά βρέχοντας τα χέρια μας κατά το ζύμωμα με νερό.
Προσθέτουμε, τη σόδα και την τριμμένη ντομάτα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μας.
Σκεπάζουμε το μείγμα μας και το αφήνουμε για τουλάχιστον μισή ώρα στο ψυγείο.
Όταν είναι έτοιμο πλάθουμε τον κιμά σε μικρά μπιφτέκια και τα πλατύνουμε λίγο με τα χέρια μας.
Τοποθετούμε πάνω από τα μισά μπιφτέκια το τυρί Milner και σκεπάζουμε με τα άλλα μισά μπιφτέκια, πιέζουμε ελαφρά τις άκρες για να κλείσουν καλά και αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και τοποθετούμε από πάνω τα μπιφτέκια.
Εάν το ταψί έχει καπάκι τα σκεπάζουμε, διαφορετικά καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 30-40 λεπτά αναλόγως του μεγέθους και του πάχους.
Για να πάρουν χρώμα βγάζουμε το καπάκι και ψήνουμε για 15’-20’. Σερβίρουμε ζεστά.
Υλικά συνταγής 

1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

4κ.σ. κουάκερ

2 κρεμμύδια μετρίου μεγέθους, τριμμένα ή ψιλοκομμένα

1 φρέσκο κρεμμύδι με το πράσινο μέρος του, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό ολόκληρο

1 ασπράδι μαζί με 1κ.γ. ξύδι

1 μικρή ντομάτα φρέσια, ώριμη, τριμμένη

4-5 φέτες τυρί Milner

1/2 κ.γ. σόδα μαγειρικής

Μαϊντανός & Δυόσμος ψιλοκομμένος

Προαιρετικά ρίγανη ή θυμάρι

Tip 
Τη σόδα την βάζουμε για να αφρατέψει ακόμα πιο πολύ το μπιφτέκι μας. Ιδανικό φαγητό για δίαιτα!