Πολύσπορη μπαγκέτα με τόνο αβοκάντο και τυρί Milner

Μίλα μου για απολαυστικές συνταγές!
Πολύσπορη μπαγκέτα με τόνο αβοκάντο και Milner
Μερίδες: 2
Εκτέλεση 
Αλείφουμε με ελαιόλαδο τις εσωτερικές πλευρές της κάθε μπαγκέτας.
Τοποθετούμε τις μισές φέτες τυρί Milner ενδιάμεσα, από πάνω μοιράζουμε τον τόνο, έπειτα τοποθετούμε το αβοκάντο και τέλος βάζουμε τις υπόλοιπες φέτες τυρί Milner.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ψήνουμε για 3’-4’ και τις δύο πλευρές του ψωμιού μέχρι να γίνει χρυσαφί. Σκοπός είναι να λιώσουμε το τυρί και στην περίπτωση που μας πάρει γρήγορα χρώμα η μπαγκέτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Υλικά συνταγής 

2 μπαγκέτες πολύσπορες

4 φέτες τυρί Milner

1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές πλάγιες φέτες

200γρ. τόνο σε νερό

2κ.σ. ελαιόλαδο