Ξεκούραστα μάτια, «το κάτι» για βλέμμα που μαγνητίζει!

Βάζει ιδέες για καλό ξεκίνημα!
Ξεκούραστα μάτια, «το κάτι» για βλέμμα που μαγνητίζει!
Για όλες μας υπάρχει αυτή η δύσκολη μέρα όπου η κούραση, η έλλειψη ύπνου αλλά και το άγχος αντικατοπτρίζονται έντονα τόσο στο δέρμα όσο και στα μάτια μας. Μαύροι κύκλοι, πρήξιμο, «σακούλες», θαμπό δέρμα είναι λίγα μόνο από όσα μπορούν να προκύψουν μετά από πολλές ώρες δουλειάς μπροστά από έναν υπολογιστή. Τι θα κάνουμε λοιπόν γι’ αυτό; Εμείς βρήκαμε λύσεις για υπέροχα, άκρως ανανεωμένα και ξεκούραστα μάτια!
Ξεκούραστα μάτια με υλικά από την κουζίνα σου
Τσάι για κουρασμένα μάτια. Εάν νιώθετε κουρασμένα και «βαριά» τα μάτια σας, δοκιμάστε να τοποθετήσετε σακουλάκια τσαγιού για λίγα λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας αναζωογονήσει.
Παγωμένο αγγούρι για μάτια που «καίνε». Βάλτε φέτες από παγωμένο αγγούρι πάνω στα μάτια σας και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα.
Πατάτα για πρησμένα μάτια: Κόψτε φέτες πατάτας και τοποθετήστε τις πάνω στα μάτια σας για λίγα λεπτά. Έτσι θα διώξετε το πρήξιμο, και θα κάνετε τα μάτια σας λαμπερά και πάλι.
Αλόη για ανακούφιση από ξηρά μάτια: Δοκιμάστε αλόη και απολαύστε την ανακούφιση που σας παρέχει! Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.