Διακόσμηση - Αναπαλαίωση επίπλων, δώσε μία πνοή ανανέωσης στο χώρο σου!

Βάζει ιδέες για καλό ξεκίνημα!
Διακόσμηση - Αναπαλαίωση επίπλων, δώσε μία πνοή ανανέωσης στο χώρο σου!
Ήρθε το καλοκαίρι και έχεις διάθεση για αλλαγή; Θέλεις να ομορφύνεις και να ανανεώσεις το χώρο σου; Η πιο οικονομική και δημιουργική λύση είναι στο χέρι σου. Σίγουρα έχεις κάποια παλιά έπιπλα στο σπίτι σου ή ξεχασμένα στην αποθήκη, που θα ήθελες να τα δεις να ομορφαίνουν πάλι. Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει, διάλεξε υλικά και υφάσματα της αρεσκείας σου και κάνε τα παλιά σου έπιπλα πάλι της μόδας.
Πάρε ιδέες!
Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να ανανεώσεις τις παλιές πολυθρόνες του σπιτιού σου ή ακόμα και καρέκλες που μπορεί να βρεις μεταχειρισμένες. Διάλεξε χρωματιστά υφάσματα με λουλούδια, γεωμετρικά σχήματα ή και από δέρμα και ξεκίνα τους πειραματισμούς.
Ανανέωσε την κρεβατοκάμαρα σου με έναν απλό τρόπο. Αναπαλαίωσε τα παλιά σου κομοδίνα με τα αγαπημένα σου χρώματα και υλικά και σίγουρα θα θες να περνάς περισσότερο χρόνο στο υπνοδωμάτιο σου. Όσο πιο ανοιχτά χρώματα επιλέξεις, τόσο περισσότερο φως θα δώσεις στον προσωπικό σου χώρο. Ιδανικά χρώματα είναι το τιρκουάζ, το λιλά, αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου.
Και μην ξεχνάς …Μπορείς να ανακαλύψεις θησαυρούς ακόμα και στο δρόμο. Κομοδίνα παλιά, τραπεζάκια τηλεόρασης, βιβλιοθήκες, ακόμα και παλιομοδίτικοι μπουφέδες μπορούν να αναπαλαιωθούν, να διακοσμηθούν και να ομορφύνουν το χώρο σου.